Cum cumpar?

Pentru a putea cumpara de pe magazinul online Gold Cosmetics este recomandat sa aveti un cont personal deschis pe acest site. Contul personal este un instrument simplu si eficient care va garanteaza confidentialitatea comenzilor, oferindu-va multe facilitati (printre care lista de adrese personala, istoricul comenzilor). Pentru a va deschide un cont personal este nevoie sa aveti un cont de e-mail activ. Deschiderea contului este gratuita si nu dureaza mai mult de cinci minute.

Alegerea produsului

Alegerea produsului se face parcurgand categoriile sau subcategoriile existente pe site sau selectand dupa producator.

Dupa ce ati vizionat si ati ales produsul dorit, apasati butonul "Cumpara" si produsul va fi adaugat automat in cosul de cumparaturi.

Cosul de cumparaturi

Dupa ce cosul este plin, puteti sa verificati inca o data produsele. Aveti posibilitatea sa modificati cosul prin adaugarea sau prin stergerea unuia sau a mai multor produse.

Aveti afisata si valoarea totala a comenzii. Mentionam ca toate preturile includ si TVA.

Lansarea comenzii

Aceasta operatie se executa prin alegerea tipului de plata - optiune unica (pentru moment) - Plata prin ramburs.

si completarea datelor personale necesare intocmirii facturii. Nu uitati sa adaugati si telefon de contact.

Transmiterea comenzii

Dupa introducerea in cosul de cumparaturi a produselor pe care doriti sa le comandati, apasati butonul "Cumpara". Veti primi in mod automat un e-mail catre adresa dumneavostra de mail.

Date de livrare

Selectati din lista de adrese disponibile adresa la care doriti sa va fie livrata comanda. Daca doriti livrarea la o alta adresa, completati formularul “Adauga adresa”.

Dupa primirea comenzii, veti fi contactat telefonic sau prin e-mail de catre consultatii nostri, pentru a stabili de comun acord ultimele detalii cu privire la livrare si la modalitatea de plata.

Foarte important.

Magazinul online nu stabileste preturi de transport, discounturi si modalitati de plata. Acestea sunt stabilite de catre operatorii Gold Cosmetics si transmise intr-un e-mail ulterior.

 


PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

YmRkMGF